Varje gång du handlar hos oss får du 10 % tillbaka på ditt köp i form av bonuspoäng, som du kan använda i webbshopen. Under Lojalitetsprogram på Din sida, kan du se hur många poäng du har och vad de är värda.

För att kunna handla för dina poäng, behöver du vara inloggad. Sedan väljer du bara att använda dem i kassan, så dras rabatten direkt. Om du hellre vill handla för poängen vid ett senare tillfälle, kan du göra om dem till en bonuscheck på Din sida.