Först och främst välkommen. Vi hoppas att du kommer att gilla vårt varusortiment och ser fram emot att få dig som kund.

Önskar du beställa varor, väljer du bara den eller dem varor du önskar (kom ihåg ev. att ändra färg) och klickar på ”lägg i kundvagnen”. När du har samlat alla de varor du önskar att köpa, klickar du på ”till kassan”. Du kan då dubbelkolla, att de beställda varorna är korrekta och därifrån gå vidare till betalning. Här skriver du in namn, adress och väljer betalningsform och avslutar med att godkänna. Du har här också möjlighet att välja en annan leveransadress än din betalningsadress (gäller endast vid kortbetalning). Det kan vara bra om du har möjlighet att ta emot leveransen på din arbetsplats.